قابل توجه کلیه اساتید ، دانشجویان وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی و خانواده های محترم آنها

خرید عینک با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب با ارائه بن تخفیف

۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۹ کد : ۶۴۳۵ اخبار تصویری اخبار اطلاعیه ها
خرید عینک با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب با ارائه بن تخفیف

به اطلاع کلیه اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی و خانواده های محترم می رساند:

جهت خرید عینک با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب می توانند با ارائه ی بن تخفیف یا مراجعه به آدرس azad.persoptic.com  و ثبت اطلاعات می توانند تا سقف چهار میلیون ریال از کمک هزینه خرید عینک طبی ارائه شده توسط دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در مراکز فروش واقع در بیمارستان فرهیختگان ( انتهای شمال بزرگراه شهید ستاری، روبه روی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد ) و بیمارستان بعثت ( بزرگراه بسیج ، سه راه تختی ، خیابان هجرت ) استفاده نمایند. ضمناً جهت دریافت بن تخفیف ،کارکنان و اعضای محترم هیات علمی با در دست داشتن حکم کارگزینی و دانشجویان با کارت دانشجویی یا پرینت انتخاب واحد به آقای میچانی مسئول رفاهی واحد مستقر در مجتمع پیامبر اعظم (ص) در دفتر ریاست دانشکده هنر و معماری مراجعه نمایند.

خدمات عینک